Palvelut

Verhoilu

Leenan pajassa herätetään huonekalusi eloon uudella verhoilulla. Huonekalujen lisäksi verhoilen veneen tai asuntovaunun patjat, kuntosalikalusteiden tai hoitopöytien päälliset asiakkaan valitsemalla kankaalla, keinonahalla tai nahalla. Valitse kangas laajasta valikoimasta tai anna minun suositella vaihtoehtoja, jotka täydentävät huonekalusi tyyliä ja kestävät aikaa. Olipa kyseessä perinteinen nojatuoli tai moderni sohva, tavoitteena on, että lopputulos on sekä kaunis että mukava. Tarpeen mukaan uusitaan myös pehmusteet ja jousistot.

Kangasmyynti

Voit ostaa kangasta myös omaan projektiisi. Tule perehtymään kangas- ja värimalleihin tarkemmin!

Pintakäsittelyt

Huonekalujesi pintakäsittely on tärkeä osa niiden elinkaarta. Leenan paja tarjoaa monipuolisia pintakäsittelyvaihtoehtoja, jotka suojaavat ja uudistavat huonekalujesi ulkonäköä. Käytämme vain laadukkaita materiaaleja, jotka korostavat huonekalujesi luonnetta samalla kun suojaamme ne ajan hampaalta. Kaluste voidaan joko entisöidä tai käsitellä vastaamaan uutta käyttötarkoitusta.Kuljetus

Kysy kuljetusta verhoiltavalle tai kunnostettavalle huonekalulle. Pajalla on käytössä pakettiauto, joten kalusteen kuljettaminen onnistuu, vaikka se ei omaan autoosi mahtuisikaan. 

 

Korjaukset

Onko lempituolisi jalka hajonnut tai kaipaatko apua antiikkihyllyn liitosten uudelleenkiinnittämisessä? Leenan pajassa huonekalujesi korjaus on kunnia-asia. Korjaan puuosat ja liitokset huolellisesti, varmistaen, että huonekalusi ovat paitsi visuaalisesti houkuttelevia, myös kestäviä ja turvallisia käyttää. Kalustetta voidaan myös muokata uutta käyttötarkoitusta varten.
  


Tuotemyynti

Myyn myös sisustustyynyjä sekä muita pääasiassa vanhoista materiaaleista tehtyjä sisustustarvikkeita.. Valikoima vaihtelee sesongin ja saatavilla olevien materiaalien mukaan.

Suunnitteletko huonekalusi verhoilua tai korjausta?